Höörs Fastighets AB i korthet

Höörs Fastighets AB är ett kommunalägt fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetslokaler, bostäder, kommersiella lokaler för kontor, handel och industri.

Vi brinner för hållbarhet

En av våra hjärtefrågor är hållbarhet. Därför vill vi bidra till att bygga ett hållbart Höör. När vi bygger om och underhåller väljer vi rätt material och gör stora satsningar på bland annat solenergi och elbilar. Vi jobbar också kontinuerligt med energioptimering.

Boende med närhet till allt

Vi äger och förvaltar omkring 450 lägenheter. Samtliga är belägna i Höör och uppförda under ett tidsspann på över hundra år. Vi erbjuder lägenheter för alla. Från ettor till femmor. Från marklägenheter till lägenheter på femte våningen. Vi har även radhus till uthyrning.

Gröna hyresavtal

Våra hyresgäster har möjlighet att teckna ”gröna” hyresavtal. Det innebär att vi för en dialog tillsammans med hyresgästerna för att minska den totala energianvändningen. En minskad miljöpåverkan, ett stärkt varumärke när det gäller miljöarbetet och en ökad produktivitet är bara några av vinsterna.

Lokaler för alla ändamål

Vi erbjuder lokaler av alla typer. I beståndet finns skolor, vårdcentraler, industrifastigheter och mycket annat. Vår långa erfarenhet av fastighetsförvaltning innebär att vi är ett pålitligt alternativ för alla behov.

Grundat

2009

Ägare

Höörs kommun

Total yta bostäder

32 697 kvm

Total yta lokaler

69 879 kvm